Tässä päivittyvässä kuvatarinassa seuraamme tulusten edesottamuksia pääkaupunkiseudun vilinässä. Kuinka sujuu metromatka? Minne Petra harppoo? Kuka löytää ensimmäisenä kahvia?

Kukas se tässä marssii Helsingin Rautatieasemalla ihan muina miehinä? Se on taas yksi tulus! Mistä näitä riittää? No Seinäjoelta tietysti! Nix, tutuille ihan vaan Xiaohong Ni, junailee töihin Seinäjoelta Tampereelle harva se päivä. Välillä Nix unohtuu raiteille ja päätyy Helsinkiin asti. Tämä ei häntä kuitenkaan haittaa! Nix, vanha helsinkiläinen, osaa suunnistaa palaveriin kuin palaveriin pääkaupunkiseudun pahimmassakin aamuruuhkassa. Nixin silmissä Tampereen ja Helsingin kaltaiset kaupungit ovat oikeastaan maalaiskyliä, sillä Kiinassa kaikki on huomattavasti suurempaa. Kyllä kelpaa tepastella rautatieaseman catwalkilla.

Nix kannattaa kutsua hätiin, kun sinä, tai vaikka koko yrityksesi, tähyää Aasian markkinoille. Leijonanosan Nixin työajasta tuluksessa vievät erilaiset sosiaalisen median sisällöt, joista suuren osan Nix laatii kiinaksi WeChat-sovellukseen. Viikon aikana Nix tuottaa asiakasyrityksillemme kahdesta neljään pitkää ja perusteellista WeChat-artikkelia. Tämän lisäksi Nix kirjoittaa sujuvasti englanniksi ja hoitaa käännökset mandariinikiinasta englanniksi ja takaisin. Nixin kanssa on aina hauska tehdä töitä! Haluaisitko sinäkin napata miljardi uutta asiakasta?

Ota yhteyttä Nixiin. Nyt myös Stadissa!

Taas uusi tulus bongattu Helsingissä! Tämä tässä on Petra. Kuten moni muukin tulus, hakeutuu hän mielellään erilaisten kulttuurikohteiden ja -elämysten äärelle. Tässä Petra marssii kohti Ateneumia päättäväisin ottein! Valitettavasti Petralla kävi huono tuuri. Ateneum, kuten muutkin museot, on kiinni maanantaisin! Ei se mitään Petra! Töissähän sinun pitäisi joka tapauksessa olla! Keksitkö sinä tälle kansainvälisen viestinnän asiantuntijalle jotakin tekemistä myös tuleville maanantaille?

Petra kirjoittaa ja toimii sujuvasti niin englanniksi kuin suomeksikin. Näyttöjä löytyy globaalisti toimivien yritysten sisäisen viestinnän monipuolisista viestintätehtävistä, isoista kansainvälisistä asiakaslehtiprojekteista ja verkkoviestinnästä kaikissa muodoissaan. Petra on myös erityisen mukava, jopa tulusten mittapuulla, ja se kertoo jotakin! Petra on työskennellyt kiinalaisella radiokanavalla ja hallitsee myös Aasian viestintäkuviot. Kysy siis Petralta WeChatista 😉

P.S. Erinomaista museoviikkoa!

Tähän harvinaiseen valokuvaan on saatu kokonaiset viisi tulusta yhtä aikaa. Tyypillisesti tulukset toimivat hyvin itsenäisesti ja soluttautuvat jouhevasti myös muihin laumoihin viestimään. Tuon tuosta tulukset myös yhdistävät voimansa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Sellainen voi olla vaikkapa sinun asiakaslehtesi!

Tässä kuvassa marssii kokenut kotimaantoimittaja, kansainvälisen viestinnän asiantuntija, otsikkohai ja WeChat-asiantuntija. Lauman (toimitus)johtajan tunnistaa punaisesta harjasta. (Toimitus)johtaja muuttaa harjansa asentoa ja sävyä sesongin viimeisimpien trendien mukaan. Muut neljä tulusta ovat seuranneet johtajaa aina Tampereelta asti hyödyntäen nokkelalla tavalla junaa siirtymisessä.

Miten on? Marssitaanko seuraavaksi teille tekemään tuloksellista viestintää?

Reetta kertoo lisää Tuluksen toiminnasta Helsingissä: Tänään Helsinki olet silmissäni kaunis kaupunki