Seuraavana esittelyvuorossa on uusin tulus, Ida Vairema. Ida suorittaa tutkintoonsa sisältyvää työharjoittelua Tuluksessa kevään ajan. Markkinointiin, erityisesti brändinhallintaan sekä kansainväliseen kauppaan suuntautuvat opinnot ovat työharjoittelua ja opinnäytetyötä vaille valmiit. Tuluksessa harjoittelu on alkanut markkinointia ja myyntiä suunnitellen, Tuluksen omaa Kipinäaamua järjestäen sekä monipuolisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä avustaen.

Tampereelta kotoisin oleva Ida on asunut opintojensa ajan pari vuotta Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoella sekä puolisen vuotta vaihto-opiskelijana Hollannissa, Haagissa. Hollannissa Ida kertoo viihtyneensä erittäin hyvin. ”Kulttuuri on suomalaiselle helposti lähestyttävä, mutta ilmapiiri hurjasti kansainvälisempi. Ihmiset ovat sosiaalisia ja ilmapiiri yleisesti melko rento. Sinne olisin voinut jäädä pidemmäksikin aikaa”, kertoo Ida.

Kansainvälisestä hulinasta ja markkinoinnin haasteista nauttiva Ida viihtyy viestintätoimiston tapahtumarikkaassa arjessa. ”Tuluksessa tykkään ihmisistä ja aidosta tekemisen meiningistä. Minut on otettu hyvin mukaan erilaisiin töihin ja apua saa, jos sitä tarvitsee. Arvostan myös sitä, että Tuluksessa oltiin valmiita ottamaan harjoittelija ja halutaan panostaa opiskelijoihin.” Aiemmin pääasiassa kuluttajapuolella myynti -ja asiakaspalvelutehtävissä työskennelleelle Idalle B2B-sektori on mielenkiintoinen ja uusi aluevaltaus. Joka päivä hän sanoo oppivansa jotain uutta.

Vapaa-ajallaan Ida sisustaa uutta asuntoaan ja kokeilee innokkaasti uusia reseptejä.

Ida

Menovinkki!

Tampereen Pakkahuoneella vietetään useamman kerran vuodessa DesignOnTampereen järjestämää Designtoria. Sieltä löytöjä tehnyt Ida pitää ideasta, että laaja kirjo kotimaista osaamista löytyy saman katon alta.

Share This