Janna Haapalan työtehtäviin Oma tuluksena Tuluksen asiakasyrityksessä kuuluu markkinointiviestintää ja sisäistä viestintää suomeksi ja englanniksi. Lisäksi Janna tekee graafisia töitä tarpeen mukaan. Tällä hetkellä työpöydällä on esimerkiksi asiakkaan painettujen markkinointimateriaalien ja web-materiaalien päivittäminen.

JannaEnglantilaista filologiaa opiskellut Janna on työskennellyt aikaisemmin pääasiassa teknisen viestinnän suunnittelijana suurten pörssiyhtiöiden alihankkijoilla telekommunikaatioalalla. Suuren yrityksen viestintäkuviot ovat tuttuja ja tarjoavat hyvän pohjan nykyiselle Oma tulus -pestille. ”Oma tuluksena olen osa Tuluksen asiakasyrityksen viestintätiimiä. Tiimissä on jo entuudestaan toinen Oma tulus graafisissa töissä ja olen sujahtanut hyvin joukkoon”, Janna kertoo.

Uteliaisuus ja halu oppia uutta johtivat siihen, että Janna kokosi opiskeluaikoinaan nipun sivuaineita: markkinointia, kauppatieteitä ja kansainvälistä kauppaa. ”Kaikelle on ollut käyttöä viestinnässä työskennellessä. Kielet ovat aina olleet minun juttuni ja teknisen viestinnän opinnot antoivat konkreettisen ammattitaidon.”

Vapaa-ajallaan Janna ottaa kaiken ilon irti Tampereen lukuisista järvistä hyvine rantoja pitkin kulkevine lenkkipolkuineen sekä kaupungin runsaasta live-musiikkitarjonnasta.

  Menovinkki!

Janna on käynyt parin viime vuoden aikana katsomassa Rock the Ballet -baletin ja Pähkinänsärkijän. Tänä keväänä Tampere-talossa esitetään toukokuussa Les Ballets Trockadero De Monte Carlo -baletti ja Janna aikoo täydentää balettikokemuksiaan jälleen uudenlaisella esityksellä. “Baletti on visuaalisesti kiehtovaa, kuten muutkin tanssilajit”, toteaa Janna.