Tuluksen kesätyöntekijä Ilmari Saari tuli varmistamaan, että Tuluksen nettisivujen uudistaminen edistyy myös kesälomien aikana. Tietojenkäsittelytieteitä Tampereen yliopistossa opiskelevalle Ilmarille nettisivuprojekti on tuonut eteen monia ongelmanratkaisutilanteita, sillä alustan tekniset ominaisuudet eivät aina sovellu yhteen haluttujen toimintojen kanssa.

 

“Palkitsevinta on se, kun saan vihdoinkin koodin toimimaan, varsinkin toiminnoissa, joiden ei pitäisi teoriassa toimia tällä alustalla.”

”Olen tehnyt alustalla paljon erilaisia kokeiluja, yrittänyt ja erehtynyt, ja yrittänyt uudelleen. Palkitsevinta on se, kun saan vihdoinkin koodin toimimaan, varsinkin toiminnoissa, joiden ei pitäisi teoriassa toimia tällä alustalla”, Ilmari kertoo.

Kesätyö Tuluksessa tuli sopivaan kohtaan opintoja, koska Ilmari ei voi maisteriopintojensa vuoksi sitoutua kokopäivätyöhön, eikä yritykset puolestaan yleensä halua palkata koodaria vain muutamaksi kuukaudeksi. Ilmarin tulevaisuuden suunnitelmat ovat kuitenkin ihan muualla kuin nettisivujen kehittämisen parissa.

”Maisterivaiheen opinnoissani suuntaudun ohjelmistosuunnitteluun. Tavoitteenani on päästä johonkin isoon firmaan kirjoittamaan (toim. huom. kirjoittaminen tarkoittaa tässä yhteydessä koodaamista) yritysmaailmaan suunnattuja desktop-applikaatioita”, Ilmari kertoo.

Kesätyö Tuluksessa on sopinut Ilmarin elämänrytmiin, eikä työyhteisössäkään ole kuulemma ollut valittamista.

”Tulukseen on aina kiva tulla. Joustava työaika ja mahdollisuus työskennellä neljästä kuuteen tuntiin päivässä ovat sopineet hyvin kesääni. Rakastan kalastamista, metallinetsintää ja kortti- ja videopelaamista, joten kesätöiden lisäksi on jäänyt aikaa myös harrastuksiin.”

 

Ilmarin top 3 kesävinkkiä:

1. Osta vai vuokraa vene.

2. Kalasta.

3. Yövy saaressa ja syö kalastamasi kalat.

TARVETTA LISÄKIPINÄLLE?
Tilaa uutiskirjeemme!
Tarjoamme säännöllisesti inspiraatiota ja
oivalluksia viestinnän voimasta.
 Tilaa
close-link
Share This