Kansainvälisen viestinnän Kipinäaamu avasi onnistuneita bisneksiä lupaavan kiinalaisen kukon vuoden. Tuluksen tapaan aihe oli viestinnän aallonharjalta; Kiinassa valtavan suosion saavuttanut superapplikaatio WeChat herätti kiinnostunutta kuhinaa myös Kipinäaamussa.

Hi!WeChat auttaa tavoittamaan kohdennetusti kiinalaiset asiakkaat Suomessa tai yhteistyökumppanit Kiinassa. Löysimme yhdessä myös ideoita ja esimerkkejä WeChatin käytöstä myynnin ja asiakkaiden väliseen suoraan keskusteluun, yrityksen sisäiseen viestintään ja kampanjakohtaiseen markkinointiin. Esimerkiksi Kiinaan messuille suuntaavalle yritykselle WeChat tarjoaa monia mahdollisuuksia markkinointiviestinnässä, verkostoitumisessa ja palautekanavana.

Oletko jo WeChatissä? Vai kaipaisitko tukea kansainvälisen viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa? Tulus tarjoaa asiantuntemusta menestyksekkään kukon vuoden hengessä:

Ilo irti WeChatista

Kurkotatko Kiinan markkinoille vai kaipaatko lisää kiinalaisia asiakkaita kotimaahan?
Kouluta organisaatiosi hyödyntämään WeChatia yrityksesi viestinnässä.
Meiltä saa koulutuksen lisäksi myös teknistä tukea kanavan käyttöönottoon ja paikallisten kumppanien etsintään. Kysy lisää!

Haetko kasvua kansainvälistymisestä?

Lokalisoidaan yhdessä markkinointimateriaalisi. Meillä on näkemystä kansainvälisen viestinnän monimuotoisuudesta ja trendeistä. Toteutamme yrityksellesi kansainvälisille markkinoille soveltuvan kokonaisuuden, joka voi koostua vaikkapa esitteestä, ppt-esityksestä, asiakaskirjeestä, tiedotteesta ja referenssitarinasta. Osaamme kohdentaa viestejä viidellä kielellä.

Ota yhteyttä:

Kansainvälinen viestintä
Reetta Salmi, 050 579 3206, reetta.salmi@tulus.fi
Petra Niemi, 044 751 3101 petra.niemi@tulus.fi

WeChat
Xiaohong (Nix) Ni, +358 40 670 0046, nixiaohong@tulus.fi