Oma tulus® -palvelu on yritykselle turvallinen ja kustannustehokas tapa hankkia viestinnän osaamista omaan tiimiin.

Oma tulus® -tiimi hyppää apuun, jos tarvitset tuuraajan sairauslomille, perhe- tai opintovapaille, lisäkäsiä projekteihin tai tapahtuman järjestelyihin. Oma tulus -tiimi voi työskennellä asiakkaan riveissä täysipäiväisesti tai vaikkapa muutaman päivän viikossa. Erilaisiin tehtäviin tarvitaan erilaista osaamista: Tuluksen riveistä löytyy täsmällisiä projektipäälliköitä, ammattitaitoisia graafikoita ja monipuoliseen viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen taipuvia viestintäosaajia. Oma tuluksia on ollut menestyksekkäästi liikkeellä maailmalla muun muassa titteleillä viestintäkoordinaattori, tiedottaja, markkinointiviestinnän suunnittelija, graafinen suunnittelija, tiedottaja ja viestintäpäällikkö. Koosta oma unelmatiimisi!

 

Mukavalle ja pätevälle tulukselle voi raivata tilan toimistoltanne, tapahtumien keskipisteestä, tai hän voi tehdä töitä Tuluksen toimistosta käsin. Oma tulus -sopimus räätälöidään tapauskohtaisesti projektin ja tehtävien vaatimusten mukaisesti.

 

Asiakkaamme saavat aina olla mukana rakentamassa Oma tulus -tiimiään. Oman, juuri sinun yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn tiimin lisäksi saat käyttöösi koko Tuluksen mittavan asiantuntijajoukon. Apuja löytyy Tuluksen sisältä ja tuuraajakin aina tarvittaessa. Työnantajavelvoitteet kuuluvat Oma tulus -palvelumallissa Tulukselle. Oma tuluksina ovat toimineet tuluksista muun muassa:

Laura Merilä
, tiedottaja
Janne Suokas
, viestintäasiantuntija
Taru Nylund
, markkinointiviestinnän suunnittelija
Riikka Finnilä
, verkkoviestinnän suunnittelija
Riina Junila
, viestintäkoordinaattori
Emilia Heikkilä
, graafinen suunnittelija

Tulusten suusta!

”Oli upeaa, kun pääsin heti tekemään monipuolisesti erilaisia töitä osaavien ihmisten kanssa. Parasta oli, kun tunsin, että minuun luotettiin ja minusta oli oikeasti hyötyä. Kun pestini oli lopussa, asiakkaan palaute oli, että yhteistyö oli ollut vaivatonta ja kaikin puolin mukavaa. Sen kuuleminen tuntui tosi palkitsevalta.”

 

”Työskentely on mutkatonta. On helppoa tarttua heti hommiin, kun on osa asiakkaan tiimiä.” 

 

Kiinnostuitko?  Ota yhteyttä Liisaan tai Petraan!

Liisa Oksanen
p. +358 50 579 3205

Petra Niemi
p. +358 44 751 3101

 

Lue Oma tulus -tarina Tuluksen blogissa

 

 

Share This