Tuluksella oli ilo ja kunnia laatia risteily-yhtiö St. Peter Linelle yritysesittely Prezin muodossa. Perinteinen PowerPoint toimii edelleen monessa tilanteessa, mutta Prezi tuo esitystilanteeseen mukanaan tiettyä vauhtia ja vaikuttavuutta.
Tätä Preziä käytetään kansainvälisillä matkamessuilla esittelemään yrityksen toimintaa.

10 KES PREZIMillloin kannattaa laatia Prezi-esitys ja milloin pysyä perinteisessä PowerPointissa?
  • Valitse Prezi, kun tiedät esittäväsi samaa materiaalia pitkän aikaa. Prezi on hieman työläämpi tehdä, mutta on vaivan väärti, jos esitystä käyttää useampaan otteeseen.
  • Valitse Prezi myös silloin, kun haluat, että esityksesi saa huomiota netissä ilman esittäjää. Google osaa noukkia haaviinsa Prezin tekstisisällön.
  • Valitse Prezi silloin, kun kuvilla, tarinoilla ja mielikuvilla on suuri merkitys esityksessäsi.
    Prezi on erinomainen väline kuvaamaan syy-seuraussuhteita.
  • Valitse Powerpoint, jos visuaalisella sisällöllä ei ole esityksessäsi kovin suurta roolia ja tiedät muokkkaavasi esityksen uuteen uskoon seuraavalla viikolla.

Prezi-esitys rakennetaan polun varaan ja tätä polkua muuttamalla muutat helposti myös koko esityksen. Prezin polusta voi tarvittaessa jättää pois jonkin tietylle yleisölle tarpeettoman esityskohdan ja toisaalta lisätä toiselle yleisölle lisää materiaalia pelkästään polkua muuttamalla.

Prezin miinukseksi voidaan todeta tiedoston valtava koko, silloin kun esitys pitää ladata omalle koneelle. Esitys kannattaa ladata talteen, jos esityspaikan internetyhteys ei ole kovin toimintavarma. iPadilla Preziä esittäessä tuorein versio latautuu aina automaattisesti talteen laitteeseen, mikä on hyvin kätevää.

Tutustu St. Peter Line Suomen Preziin alla tai täällä ja kysy ihmeessä lisää meiltä.

st-peter-line

https://prezi.com/khegzk6t6i3l/st-peter-line-suomi-prezi-presentation/

Saara
Prezejä karhuilla tai ilman tekee Tuluksella mielellään esimerkiksi Saara.
saara.toyssy (a) tulus.fi