KOULUTUKSET

Tulus-akatemian
tulevat kurssit

Aloita syyskausi uusilla opeilla!

 
Tiedontäyteiset ja tiiviit aamupäiväkoulutuksemme käsittelevät media­viestintää, LinkedIn-profiilin päivitystä, Teams-sovelluksen perusteita sekä vuorovaikutusta Teamsissa.

 

Haluamme osaltamme olla käynnistämässä toiveikasta syksyä ja mahdollistaa ajan hermolla pysymisen pienelläkin budjetilla.

 

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja kullekin kurssille mahtuu mukaan 10 nopeinta ilmoittautunutta. Kurssit järjestetään verkossa Teams-sovelluksessa.
Yhden kurssin hinta on 50 euroa + alv. 24%.
Kurssit täytetään ilmoittautumis­järjestyksessä ja kullekin kurssille mahtuu mukaan 10 nopeinta ilmoittautunutta. Kurssit järjestetään verkossa Teams-sovelluksessa.
Yhden kurssin hinta on 50 euroa + alv. 24%.

TEAMS HALTUUN, ETÄTYÖT SUJUMAAN

Tiistaina 11.8.2020 klo 10-11.00

Microsoft-Officen Teams on yksi paljon käytetty viestintäkanava ja etätöissä hyödyllinen työkalu. Tuluksen Teams-kouluttajat Minna Kumpu ja Siru Salminen käyvät läpi Teamsin perusteita ja hyväksi koettuja toimintatapoja. Tunnin koulutus sisältää:

  • Teamsin käytön aloittaminen, tiimien ja kanavien luominen ja hallinta
  • Tiedostojen yhteiskäyttö ja muistiinpanotyökalut
  • Keskustelut Teamsissa

 

Minna ja Siru

Minna ja Siru tuntevat Teamsin käyttöä helpottavat kikat sekä yrityksen sisäisen että asiakasyhteistyön näkökulmasta.

VUOROVAIKUTUS TEAMSISSA

Perjantaina 14.8. 2020 klo 10-11.30

Kun viestintä siirtyy kokonaan tai osittain verkkoon, kasvokkaisviestintä vähenee ja käytäväkeskustelut katoavat. Mitä se tarkoittaa työyhteisöviestinnän kannalta? Teknologiavälitteinen viestintä on parhaimmillaan tehokasta ja helpottaa tiedon jakamista työyhteisössä, mutta pelkkä yhteisen alustan käyttöönottaminen ei kuitenkaan takaa onnistunutta työyhteisöviestintää.
Työyhteisöviestintä Teamsissa -kurssilla käydään Tuluksen asiantuntijan Laura Merilän johdolla läpi tekijöitä, jotka vaikuttavat tiedon jakamiseen organisaation sisäisessä sosiaalisessa mediassa. Kurssilta saa käytännön vinkkejä sitouttavaan työyhteisöviestintään, joka on paitsi tehokasta myös työhyvinvointia tukevaa.

 

Laura

Laura Merilä on erikoistunut työelämän vuorovaikutussuhteisiin ja organisaation sisäiseen viestintään. Gradussaan Laura tarkasteli työyhteisöviestinnän ilmiöitä organisaation sisäisessä sosiaalisessa mediassa.

NÄIN SAAT JUTTUSI LÄPI MEDIASSA

Keskiviikkona 26.8. 2020 klo 10.00-11.00

Toimittajat tarvitsevat jatkuvasti kiinnostavia jutunaiheita ja uusia haastateltavia. Yrityksille medioissa julkaistut jutut puolestaan ovat ansaittua ja arvostettua näkyvyyttä, joka jää mieleen.

Tuluksen viestinnän asiantuntijat Johanna Lassy-Mäntyvaara ja Saara Pakarinen jakavat käytännön vinkkejä mediaviestinnässä onnistumiseen:

  • Median todellisuus: kuinka räätälöidä juttuvinkki kiireiselle toimittajalle
  • Uutiskriteerit: näin toimittaja valitsee aiheita
  • Laaja mediakenttä ja mediaviestinnän monet mahdollisuudet

 

Johanna ja Saara

Johanna ja Saara ovat taustaltaan toimittajia ja tuntevat laajasti suomalaista mediakenttää. He ovat työskennelleet eri medioissa sekä yritysten ja järjestöjen mediaviestinnän parissa.

LINKEDIN OIKEALLE VUOSI­KYMMENELLE

Maanantaina 31.8. klo 10–11

Milloin viimeksi päivitit oman tai yrityksesi LinkedIn-profiilin? Saavuttavatko julkaisusi haluamasi näkyvyyden? Tunnin koulutuksessa somemanagerimme Siru Salminen ja Riina Junila käyvät läpi LinkedInin toimintaa, tilin päivitykseen liittyviä huomioita ja vinkkejä siitä, miten postausten näkyvyyttä voi parantaa.

 

Siru ja Riina

Siru ja Riina tuottavat ja analysoivat somepostauksia päivittäin ja osaavat parhaat konstit tehokkaaseen someviestintään.

ILMOITTAUDU
VIEREISELLÄ
LOMAKKEELLA
TULUS-AKATEMIAN
KURSSILLE!

ILMOITTAUDU
ALLAOLEVALLA
LOMAKKEELLA
TULUS-AKATEMIAN
KURSSILLE!

Lisätietoja
p. 044 751 3101.

Kurssien hinta on 50 euroa + alv. 24% /hlö/kurssi.

Kurssipaikan voi perua maksutta
viimeistään 7 päivää ennen ­kurssin
ajankohtaa.

VALITSE HALUAMASI KURSSIT á 50 € + alv.