Tuluksen henkilökunta
on pätevää

mutta mukavaa

Strategista näkemystä
Kurinalaista koordinointia
Kiehtovia kuvituksia
Säpäkkää somea
Kukkuroittain kielitaitoa

Tulus Oy – Pinninkatu 53 B, 33100 TAMPERE – Puhelin +358 50 579 3200
Tulus Oy – Mannerheiminaukio 1 A, 00100 HELSINKI – Puhelin +358 50 579 3205
Tulus Lahti Oy – Niemenkatu 73 D, 5. krs., 15140 LAHTI – Puhelin +358 50 579 3205

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@tulus.fi

Maija Veteläsuo
Toimitusjohtaja, yrittäjä
p. +358 500 736 202

Maija on Tuluksen sielu ja sparraaja sekä hallituksen puheenjohtaja. Maija on vuosien varrella kerännyt Tuluksen täyteen viestintäammattilaisia, jotka viihtyvät töissään ja hoitavat homman kuin homman. Maija ajattelee aina yhden askelen pidemmälle kuin muut ja on mahtava voimavara vaativassa päätöksenteossa. Aina tyylikäs Maija voisi toimia myös liiketilojen sisustussuunnittelijan ammatissa suurella menestyksellä. Maija on innokas luonnossa retkeilijä ja Italian ystävä. Kulttuuritapahtumiin Maija suuntaa minkä ehtii.

Liisa Oksanen
Liiketoimintajohtaja,
viestintä­asiantuntija
p. +358 50 579 3205

Liiketoimintajohtaja Liisa on rautainen viestinnän ammattilainen, jonka innostava persoona kirkastaa viestin kuin viestin. Erikoisalaa ovat viestinnän taktinen ja strateginen suunnittelu, sparraus ja koulutus. Liisan hyppysissä syntyy tulosta ja hän vastaakin Tuluksen liiketoiminnan kehittämisestä, henkilöstöhallinnosta ja asiakkuuksista. Sosiaalisella ja tomeralla Liisalla pysyvät kaikki langat käsissään ja aikataulut pitävät kutinsa myös selaimen kalenterinäkymän ulkopuolella. Diplomi-insinöörinä Liisa hallitsee markkinoinnin myös teknistä ja erityisosaamista vaativissa B2B-tuotteissa ja -palveluissa. Vapaa-ajallaan Liisa opettaa ja tanssii sambaa.

Hanna Tiitola
Myynti- ja markkinointijohtaja
p. +358 40 820 0030

Hanna on tuloshakuinen, rohkea ja periksiantamaton palveluliiketoiminnan ekspertti, joka saa virtaa myynnin haasteista. Hanna on tehnyt vakuuttavan kansainvälisen uran ja työskennellyt ja opiskellut yli 10 vuotta ulkomailla. Myyntiä ja asiakaskohtaamisia rakastava Hanna on toiminut muun muassa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä kansainvälisissä hotelliketjuissa Venäjällä ja Englannissa, työkokemusta on karttunut myös Baltian maista ja Puolasta. Perhekeskeinen äiti, joka rakastaa hyvää ruokaa sekä laadukkaita viinejä ja samppanjaa. Vapaa-ajan yllättäessä suuntaa golf-kentälle.

Anni Pakkala
Palvelupäällikkö
p. +358 50 579 3202

Anni on korvaamaton kumppanuuksien kehittäjä ja rakastettu tiiminjohtaja, jonka terävä huumori saa suupielet ylöspäin pahimmankin paineen alla. Tulus Servicepoint -palvelujen kehittäjänä hän on suvereeni asiakkaan todellisten tarpeiden tunnistamisessa ja niihin vastaamisessa – reilusti yli odotusten. Annin vetämä tiimi hoitaa digi- ja painotuotteiden koko toteutuksen suunnittelusta valmiiksi tuotteeksi tai halutun osan prosessista. Anni on ulkoilmaihminen, joka telttailee, meloo ja retkeilee aina kun se on mahdollista.

Minna Kumpu
Digitaalisen viestinnän projektipäällikkö
p. +358 50 579 3203

Minnalla on vuosien kokemus vaativista digitaalisen viestinnän projekteista. Reipasotteinen Minna tuntee sisällöntuotantoalustat ja verkkopalvelut ja on ollut avainroolissa Tuluksen asiakkaiden suurimmissa ja vaativimmissa verkkosivu-uudistuksissa, kieliversioineen, koulutuksineen ja haastavine aikatauluineen. Häneltä hoituu projektin kuin projektin suunnittelu ja toteutus, aina iloisella tekemisen meiningillä. Harrastaa vapaa-ajallaan tennistä sekä puuhailee (eli painaa pitkää päivää) lastensa urheiluharrastuksissa vapaaehtoisena.

Petra Niemi
Projektipäällikkö, viestintäasiantuntija
p. +358 44 751 3101

Petra on hämmästyttävän aikaansaava kansainvälisen yritysviestinnän konkari, joka hoitaa viestinnän koko paketin asiakkaalle vaivattoman rauhallisesti aina strategisesta suunnittelusta toteutukseen. Petran taidot ovat Tuluksessa kovassa ja laajassa käytössä: Petra suunnittelee, toteuttaa ja koordinoi koulutukset, tuottaa sisältöä kaikkiin mahdollisiin kanaviin aina Kiina-aiheista teknisiin tuotteisiin, koordinoi projekteja ja järjestää tapahtumia. Vapaa-ajallaan Petra kuluttaa viihdettä musiikin, elokuvien ja kirjojen muodossa.

Saara Töyssy
Viestintäasiantuntija
p. +358 44 751 3104

Saara on Tuluksen idearikas sosiaalisen median virtuoosi: sisällöt, strategiat, kanavat, livetwiittaus ja bloggaus. Kysy mitä vaan, Saara hoitaa homman. Saaralla on vahvaa näyttöä myös vaativasta yritysviestinnästä: lehtiprojektien ja sisältöjen suunnittelu, koordinointi, artikkelit, vastuullisuusviestintä, sisäinen viestintä, mainos- ja nettisivutekstit. Vapaa-ajallaan Saara laittaa kumpparit jalkaan ja suuntaa mökille, kauas kaikkien yllä mainittujen sovellusten ja alustojen ulottumattomiin. Mukana kulkee tietysti hyvä kirja.

Janne Suokas
Viestintäasiantuntija
p. +358 44 751 0211

Janne on rautahermoinen vaativan yritysviestinnän osaaja, jonka erityisosaamista on kyky kirjoittaa selkeästi ja vetävästi aiheesta kuin aiheesta globaaleista kehitystrendeistä teknisiin tuote-esitteisiin. Jannelta luonnistuu suomeksi ja englanniksi artikkelit, blogit, tiedotteet, uutiskirjeet, esitteet ja somepostaukset. Tuo Tuluksen kansainvälisen viestinnän palveluihin rautaista osaamista kansainvälisestä kaupasta ja investoinneista sekä erityisesti Kiinan taloudesta. Harrastaa nyrkkeilyä, kitaran ja basson väärinsoittoa ja lukemista.

Taru Nylund
Markkinointiviestinnän suunnittelija
p. +358 44 751 3102

Maailmasta loppuisi sekasotku, jos jokainen ihminen olisi yhtä järjestelmällinen ja hyvällä visuaalisella silmällä varustettu kuin Taru. Taru on graafisen suunnittelun moniosaaja, jolta hoituu myös projektinhallinta, kuten aikataulutus, valvonta, tarjouspyynnöt, raportointi ja brändi-ilmeen tarkastus. Tavoitteellisesti työskentelevä Taru tekee tuossa tuokiossa taittotyöt, uutiskirjeet, ppt-esitykset, infografiikat, videoeditoinnit ja nettipäivitykset. Vapaa-ajallaan Taru seuraa ja fanittaa formuloita ja Ilvestä.

Ida Vairema
Markkinointiviestinnän suunnittelija
p. +358 44 751 3100

Brändinhallinta ja markkinointiviestintä ovat Idan ominta alaa. Osana globaalin asiakasyrityksen markkinointitiimiä Ida hoitaa tehokkaasti mm. projektikoordinointia ja -hallintaa, kampanjasuunnittelua sekä tuottaa markkinointimateriaalia eri kanaviin. Idalla on luontaista visuaalista silmää hyvän uutiskirjeen ominaisuuksille, ilmeelle ja rakenteelle. Monilahjakkaalta Idalta taipuu myös rentoa ja luontevaa tekstiä markkinointitarkoituksiin. Rakastaa hyvää ruokaa ja testaa aina Tampereen uudet ravintolat aikataululla asap.

Xiaohong Ni
Tiedottaja
p. +358 40 670 0046

Xiaohongilla eli Nixillä on vuosien kokemus yritysviestinnästä globaaleilla markkinoilla. Nixin ydinosaamista on kansainvälinen B2B-markkinointi ja kiinalaiset sosiaalisen median kanavat. Hän hoitaa sosiaalisen median (mm. WeChat) strategiat ja sisällöt englanniksi ja kiinaksi. Lisäksi Nix tekee ammatti-, asiakas- ja henkilöstölehtien artikkeleita, tiedotteita, tapahtumajärjestelyitä sekä käännöstöitä ja kieliversiointeja. Nixiltä hoituvat myös viestintämateriaalien lokalisoinnit englannista kiinaksi. Vapaa-ajalla Nix tykkää retkeillä perheensä kanssa metsässä.

Krista Lampi
Viestintäassistentti
p. +358 50 475 5139

Kristalla pysyy isojen kokonaisuuksien langat käsissä kovassakin paineessa valloittavan hymyn värähtämättä. Digitaalinen viestintä, kuten sisältöjen luominen, suunnitteleminen ja päivittäminen, sekä projektinhallinta- ja asiantuntijatyöt pitävät vastuuta pelkäämättömän Kristan kiireisenä. Visioinnista innostuva Krista on mukana myös Tuluksen some- ja brändityössä ja auttaa asiakkaita workshopeissa. Vapaalla nauttii hyvästä ruoasta kotona ja ulkona, käy kuntosalilla ja ottaa päiväunia italianvinttikoiransa Dobby aka Touko kainalossaan.

Valma Korhonen
Tiedottaja
p. +358 50 460 8216

Toimittajan töitä aiemmin uutis-, verkko- ja aikakauslehtitoimituksissa tehnyt Valma innostuu monipuolisesta sisällöntuotannosta ja uuden oppimisesta. Diginatiivina Valma tuntee sosiaalisen median trendit kuin omat taskunsa ja on askeleen edellä alati kehittyvän digiympäristön myllerryksessä. Tiedotteet, uutiskirjeet, verkko- ja lehtiartikkelit, uratarinat, markkinointiviestintä, valokuvaus, somesisällöt – Valma tekee ne kaikki! Viittä vaille valmis yhteiskuntatieteiden maisteri tasapainottaa vapaalla aivotyötä hikoilemalla kuntosalilla tai lenkkipolulla.

Pekka Vitamaa
Visuaalinen johtaja
p. +358 50 579 3201

Pekka on Tuluksen visuaalinen guru. Pekalta löytyy näkemystä ja kaikki kuviteltavissa olevat taidot vaikuttavien ja tyylikkäiden ulkoasujen luontiin eri kanavissa. Pekka suunnittelee ja toteuttaa painotuotteet valmiiksi painotiedostoksi ja sähköisiksi näköisjulkaisuiksi. Grafiikat, ppt-esitykset, lehdet, markkinointimateriaalit, kuvankäsittelyt, lehti-ilmoitukset, pakkausgrafiikat... Pekka tekee. Tinkimätön visu-ammattilainen ja aina valmis auttamaan. Pelastaa kaikki muut tulukset teknologian ja ihmisen törmäystilanteissa vähintään kolme kertaa viikossa. Harrastaa vapaa-ajallaan mm. kävelykierroksia.

Tuija Lahti
Graafinen suunnittelija
p. +358 44 751 3107

Tuija on ehtymättömän luova graafisen suunnittelun velho, jolla on taitoa asettua niin asiakkaan kuin loppukäyttäjän nahkoihin jo suunnittelun alkuvaiheista lähtien. Tuijalla on vankkaa kokemusta ulkoasujen ja graafisen ilmeen suunnittelusta ja toteutuksesta. Monitaiturilta hoituvat niin grafiikat, kuvankäsittely, verkkosivut, logot, asiakas- ja henkilöstölehdet, markkinointimateriaalit, infograafit, videoiden muokkaustyöt, esitykset, pienet animaatiot kuin pakkaussuunnittelu. Yritysten tarkat visuaaliset ohjeistukset pysyvät mielessä luoviakin ratkaisuja työstettäessä. Tuija tykkää luonnosta ja harrastaa retkeilyä.

Laura Merilä
Tiedottaja
p. +358 50 579 3207

Laura on kirjoittamista rakastava, kokenut sisällöntuottaja, jonka rajaton uteliaisuus pääsee hyötykäyttöön monipuolisissa viestinnän töissä. Oli sitten kyse artikkeleista, blogeista tai somepostauksista, Laura onnistuu luomaan sisältöjä, jotka vetoavat tavoiteltuun kohderyhmään. Laura on sovittanut jalkansa viestinnän ja markkinoinnin moniin eri malleihin ja hypännyt tv-kuuluttajan korkokengistä PR-konsultin ja copyn jalkineisiin. Työyhteisöjen kehittämiseen ja vuorovaikutukseen erikoistunut Laura vetää jalkaansa mielellään myös kouluttajan saappaat. Rentoutuu lukemalla ja liikkumalla.

Paula Kontiainen
Graafinen suunnittelija
p. +358 50 475 5035

Paula on monipuolisesti kokenut viestintäalan ammattilainen, jonka työ Tuluksessa painottuu visuaaliseen viestintään ja graafiseen suunnitteluun. Estetiikasta ja taiteesta kiinnostunut Paula tarttuu projektiin kuin projektiin tyynen rauhallisesti, saattaen ne aina maaliin asiakkaat vakuuttaen. Paulan luoma visuaalinen viestintä huomioi aina niin sommittelun, väriopin, katseen johdatuksen, kuva-alueiden painotuksen, valotuksen ja tunnelman. Vapaa-ajallaan kuvataidetta ja lukemista harrastava Paula on luonteeltaan helposti innostuva, luova ja utelias.

Emilia Heikkilä
Graafinen suunnittelija
p. +358 50 579 3204

Emilia on verkkosivujen suunnittelun ja sisällönhallinnan osaaja sekä huumorintajuinen esteetikko, jonka silmä laadunvalvonnassa on pettämätön. Olipa kyseessä sivuston visuaalinen ilme, käytettävyys tai toimivuus, asiat mietitään ja toteutetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Kokemusta löytyy myös laajemmin viestinnästä ja graafisesta suunnittelusta sekä käyttäjätukena ja kouluttajana toimimisesta. Emilia on luonteeltaan perfektionisti ja kiinnittää kokonaisuuden lisäksi huomiota yksityiskohtiin, mikä näkyy tehdyn työn huippulaatuna. Emilia inspiroituu talviuinnista ja maastopyöräilystä.

Petra Tuulkari
Viestintäkoordinaattori
p. +358 50 326 0070

Visuaalisen ilmeen ammattilainen Petra koordinoi erilaisia viestintä- ja markkinointiprojekteja suomeksi ja englanniksi. Petralla on myös kokemusta ulkomailta, sillä hän työskenteli kaksi vuotta kansainvälisessä painotuotteiden nettikaupassa Berliinissä. Petran erikoisosaamista on projektikoordinointi, johon kuuluu työvaiheiden valvonta, aikataulutus ja aikataulujen valvonta, tarjouspyynnöt alihankkijoilta ja töiden ohjeistaminen alihankkijoille, raportointi, laadunvalvonta ja brändi-ilmeen tarkastukset. Vapaa-ajallaan Petra touhuaa koiransa kanssa ja kuntoilee thainyrkkeilemällä.

Freija Metsähalme
Tiedottaja
p. +358 50 579 3210

Monipuolinen, kiehtova ja kieleltään rikas sisällöntuotanto on Freijan erikoisalaa. Huumorintajuinen ja täsmällinen Freija on työskennellyt vuosien ajan toimittajana eri sanomalehdissä sekä päätoimittajana paikallislehdessä. Kokemusta löytyy myös kansainvälisestä yritysviestinnästä ja markkinoinnista. Freijalta hoituvat viestinnän suunnittelu ja toteutus: sisällöt, uutiset, tuotetarinat, asiakascaset, vuosikertomukset, lehtiprojektit, artikkelit, nettitekstit, esitteet, sosiaalinen media, bloggaaminen, valokuvaus ja videoklipit. Freija syttyy oivaltavasta sisältömarkkinoinnista ja asiakkaan auttamisesta. Vapaa-ajallaan Freija ui ja fiilistelee merenrantoja. Horoskooppimerkki ei kuitenkaan ole kalat, vaan päämäärätietoinen oinas.

Vera Aarteinen
Viestintäkoordinaattori
p. +358 50 579 3208

Kansainvälisen viestinnän konkari Vera toimii Tuluksessa projektikoordinaattorin roolissa. Moniosaaja Veran pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu dokumentointi sekä projektimateriaalien tarkistaminen ja muokkaaminen. Organisointikykyisellä ja kielitaitoisella Veralla on vahva osaaminen standardoidusta kuvauskielestä ja ymmärrys maailman viestinnällisestä kehityksestä. Suomea, englantia ja venäjää sujuvasti puhuva Vera on todellinen viestintämaailman visualisti, jolle taiteen luominen kuuluu myös vapaa-aikaan. Näitä Veran luomuksia olemmekin saaneet ihailla toimiston seinillä!

Geni Raitisoja
Projektitiedottaja
p. +358 50 476 5114

Natiivitasolla englannin kieltä osaava Geni on sisällöntuotannon ja markkinointiviestinnän raskaan sarjan ammattilainen. Genin suurin intohimo ja tärkein erityisosaamisalue on digimarkkinointi ”in all aspects”. Sisältöjen kohdentaminen oikealle yleisölle, oikeaan aikaan ja oikeaan kanavaan – siinä Geni on parhaimmillaan! Vuosikymmenien kokemus viestintä- ja toimittajatöistä takaa sen, että Genin näppäimistöstä syntyvät artikkelit ovat poikkeuksetta priimaa. Harrastaa vapaalla kokkaamista ja jännitysromaaneja.

Riikka Finnilä
Verkkoviestinnän suunnittelija
p. +358 50 547 9997

Riikka ei epäröi tarttua haasteisiin ja vie projektit aina maaliin tarmokkaasti ja varmasti. Jos jokin menee pieleen, Riikka löytää toisen reitin perille! Verkkosivujen suunnittelu, päivittäminen ja kehittäminen ovat Riikan työn avainsanoja. Työssään Riikka on tarkka, järjestelmällinen ja päämäärätietoinen. Kielitaitoakaan ei Riikalta puutu, sillä hän hallitsee suomen, englannin ja ranskan lisäksi kohtuullisesti espanjan, ruotsin ja saksan. Vapaa-ajallaan Riikka nauttii raittiista ulkoilmasta retkeilyn, pyöräilyn ja veneilyn parissa.

Siru Salminen
Viestintäkoordinaattori
p. +358 50 579 3206

Järjestelmällisellä ja nopeaoppisella Sirulla on todellinen can do -asenne. Sirulta hoituu viestinnän koordinointi, graafiset työt, uutiskirjeet, tiedotejakelu, raportit, laskutus, tapahtumien järjestäminen, toimiston juoksevat työt ja käytännössä mikä tahansa, mitä Sirulta keksitään pyytää. Priorisointi ja nopea työtehtävästä toiseen hyppiminen ovat Sirulle peruskauraa. Vapaalla Siru nauttii kulttuurielämyksistä teatteri- ja konserttikatsomoista käsin.

Riina Junila
Viestintäkoordinaattori
p. +358 40 194 2777

Riinan tuumasta toimeen -asenne saa ison kuin pienen projektin onnistuneesti pakettiin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Keskustelun avaaminen, kuuntelu ja yhteisen sävelen löytäminen ovat muovautuneet jo osaksi Riinan työminää. Työt kansainvälisellä ja valtakunnallisella B2B-puolella ovat kerryttäneet osaamista graafisesta työstä ja vaikuttajamarkkinoinnista aina kampanjoiden koordinointiin. Somepuolen palveluiden lisäksi Riina koordinoi materiaalien tuotantoa, jakelua ja eri kieliversioita. Kieliosaamista Riinalta löytyy suomen ja englannin lisäksi ruotsiksi. Espanjan alkeet kuitenkin rajoittuvat tällä hetkellä ruokasanastoon ja kokkaaminen onkin asia, josta sekä Riinan vapaa-aika että Instagram-syöte pitkälti koostuvat.

Share This