Avoimet työpaikat:

Myyntihenkinen yritysviestinnän tuloksentekijä, kiinnostaako pesti Tuluksen Helsingin tiimin veturina?

Ilmoittauduthan, jos sinulla on reipasta myyntihenkisyyttä, ammattilaisen itsevarmuutta ja aktiivista otetta uusasiakashankinnassa. Edellytämme vankkaa yritysviestinnän osaamista ja aitoa intohimoa asiakaspalveluun.

Arvostamme laaja-alaista kontaktipintaa ja toivomme, että sinulla on myös omia kattavia yhteistyöverkostoja. Tuluksen Helsingin tiimin veturina sinulla on myös selkeä suunta liiketoiminnan kehittämiseen sekä taitoa viedä asiakkaiden kanssa neuvotteluprosessit pääteasemalle.

Sinulla on luovuutta ja eteenpäin katsova ote sekä halua rakentaa kanssamme Tulus-brändin tunnettuutta yhdessä Tampereen toimiston kollegoiden kanssa. Olet kiinnostunut taloudesta, trendeistä, mahdollisuuksista sekä haavoittuvuuksista.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä vahvaa näyttöä tuloksellisesta yritysviestinnästä ja myynnistä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan menetetystä vapaa-ajasta, pätevät mutta mukavat työkaverit sekä toimipisteen Helsingin sykkivästä sydämestä ja tarvittaessa jakkaran myös Tuluksen Tampereen toimistosta.

Hakemukset 31.3. mennessä: hanna.tiitola@tulus.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat:
myynti- ja markkinointijohtaja Hanna Tiitola p. 040 820 0030 ja
toimitusjohtaja Maija Veteläsuo, p. 0500 736 202.

 

Tulus on strategiseen yritysviestintään erikoistunut kirkkaiden ideoiden menestyvä ja kasvava asiantuntijayritys. Pätevät ja mukavat tulukset auttavat tekemään viestinnällätulosta ja parantamaan liiketoimintaa asiakkaiden kanssa tai puolesta, kotimaassa tai globaalisti. Tuluksen yrittäjähenkisen tiimin monenkirjava kokemus lukuisilta toimialoilta välittyy asiakkaillemme erityisesti korkealaatuisena palveluna ja monipuolisena osaamisena. Projektien hallinta, viestinnän suunnittelu, kohdennettu sisällöntuotanto ja maailmanluokan tehokkuus viestinnän rutiineissa ovat Tuluksessa iloista arkipäivää.

 

Share This