Vahvaa kasvua elävä Tulus Oy aloitti vuoden 2019 nimityksillä ja uuden työvoiman rekrytoinnilla.

Tuluksessa jo pitkään työskennelleet ja asiakkaille hyvinkin tutuksi tulleet Liisa Oksanen, Anni Pakkala ja Petra Niemi aloittivat uusissa tehtävissä 1. helmikuuta. Maija Veteläsuo nimitettiin 25. tammikuuta Tuluksen toimitusjohtajaksi.

Maija

“Olemme viime vuosina vieneet Tulusta määrätietoisesti eteenpäin, vahvistaneet osaamistamme ja rakentaneet asiakkaidemme kanssa kumppanuusmallilla toimivia palveluita. Suunta jatkuu entistä paremman asiakaskokemuksen ja tavoiteorientoituneen palvelun tuottamiseksi”, Maija sanoo.

 

Liisa on nimitetty liiketoimintajohtajaksi. Hänen vastuualuettaan ovat myös Tuluksen kasvavat strategisen viestinnän palvelut. Näin hän kommentoi nimitystään:

“Kymmenes Tulus-vuoteni käynnistyi vauhdikkaasti uusien haasteiden parissa. Tavoitteet ovat kovat, mutta porukka vielä kovempi. Tällä jengillä palvelemme asiakkaitamme aina vain paremmin ja monipuolisemmin.”

 

Anni

Anni on nimitetty palvelupäälliköksi. Hän vastaa Tulus Service Point® -liiketoiminnasta ja kehittää uusia palvelumalleja.

“On ollut mahtavaa olla mukana rakentamassa uusia palvelumalleja nykyiseen muotoonsa hektiseksi ja monipuoliseksi viestinnän tukipisteeksi, jossa asiakasta autetaan mäessä ja mäen jälkeenkin.”

Petra Niemi

 

Petra aloitti projektipäällikkönä erikoisalanaan Tuluksen kansainvälisen viestinnän palvelut.

“Uusien tulusten myötä meillä on entistä enemmän vahvaa kansainvälisen viestinnän osaamista, visuaalista taikuutta ja rohkeaa näkemystä. Mikään ei ole mahdotonta tällä porukalla”, hän kommentoi.

 

Projektipäällikkö Minna Kumpu vastaa Tuluksen digipalveluiden kehittämisestä ja ratkoo asiakkaittemme kanssa sähköisten kanavien palapeliä. Digitiimi vahvistui nyt kahdella osaajalla, uusina tuluksina ovat aloittaneet verkkoviestinnän suunnittelija Riikka Finnilä ja viestintäassistentti Krista Lampi.

Myynti- ja markkinointijohtajana aloitti Hanna Tiitola, joka on toiminut vuodesta 2018 Tuluksen hallituksessa. Hän tuo samalla tiimiin lisää kansainvälisen markkinoinnin osaamista. Markkinointiviestinnällisestä nohevuudestaan ja palvelualttiudestaan jo tunnetuiksi tulleet Ida Vairema ja Taru Nylund on nimitetty markkinointiviestinnän suunnittelijoiksi.

Uunituoretta luovuutta ja kädenjälkeä eri kielillä

Ihka uusia tuluksia ovat viestintäasiantuntijat Janne Suokas ja Irma Capiten. He tuovat osaamistaan viestinnän suunnitteluun sekä tekstisisältöjen tuottamiseen niin englanniksi kuin ranskaksikin. Graafisena suunnittelijana on aloittanut Paula Kontiainen. Hän antaa kokemuksensa näkyä asiakkaidemme visuaalisten maailmojen luomisessa. Projektitiedottaja Geni Raitisoja vahvistaa tekstituotantoa ja täydentää osaamistaan digimarkkinoinnissa oppisopimuksella. Tuoretta voimaa toimitustyöhön tuo Valma Korhonen, joka työskentelee Tuluksessa osa-aikaisesti ja jatkaa opintojaan graduvaiheeseen. Valma on ehtinyt jo ennen Tulukseen tulemistaan hankkia kokemusta lehtimaailmasta uutis- ja verkkotoimituksista.

Uudet tulukset esitellään pian tarkemmin blogissa, joten pysy kuulolla!