Tuluksen uudet
tuulet
2020

Tulus on viime vuodet kasvanut, uudistunut ja vahvistunut kovaa vauhtia – ja muutoksen tuulet jatkuvat edelleen. Diplomi-insinööri Liisa Oksanen aloitti Tuluksen toimitusjohtajana 1. tammikuuta. Maija Veteläsuo jatkaa hallituksen puheenjohtajana.

Liisa Oksanen ja Maija Veteläsuo

Liisa siirtyy toimitusjohtajaksi liiketoimintajohtajan paikalta. Hän on vastannut strategisen viestinnän palveluista, asiakasyhteyksistä ja taloushallinnosta.

 

”Olemme lunastaneet asiakkaidemme luottamuksen sujuvalla palvelulla ja kehittäneet viestinnän ulkoistukseen tehokkaita, kumppanuuteen perustuvia toimintamalleja. Samalla olemme monipuolistaneet mm. digitaalisen viestinnän ja kansainvälisen viestinnän osaamistamme. Meillä on asiakkaidemme palveluun vahvasti sitoutunut monitaitoinen tiimi. Nyt uuden vuosikymmenen alkaessa on juuri oikea aika vaihtaa kipparia”, Maija sanoo.

 

”Liisa on työskennellyt kymmenen vuotta Tuluksessa, ensin sisällöntuottajana ja sitten useita vuosia asiakasprojektien vetäjänä ja asiakasvastaavana. Pari viime vuotta hän on paneutunut myös taloushallinnon tehtäviin. Hän tuntee sekä Tuluksen asiakkaat että tulukset. Tietojohtamisen diplomi-insinööritutkinto takaa hyvän ymmärryksen siitä, miten lean-ajattelu toimii myös viestinnän prosesseissa ja miltä pohjalta asiakkaiden liiketoimintaa edistäviä palveluita on kehitettävä”, Maija kuvaa.

 

”Talouden, markkinoinnin ja viestinnän trendit ja digitaalisen viestinnän voimakas kasvu haastavat toimijoita mutta tarjoavat samalla monipuolisia mahdollisuuksia. Ammattitaitoiset, sitoutuneet tulukset ovat asiakkaidemme apuna liiketoiminnan eri vaiheissa ja auttavat viestinnän keinoin asiakkaitamme tekemään parempaa bisnestä. Toimintamme ehdotonta kärkeä jatkossakin ovat vahva sisältöosaaminen ja kiitelty asiakaspalvelu. Tuleviin muutoksiin valmistaudumme kehittämällä suunnitellusti omaa osaamistamme, ja tänä vuonna aloittanut Tulus-akatemia tarjoaa ensi vuonna koulutuspalveluja myös asiakkaillemme”, Liisa kertoo.

 

Vahvistusta strategisen viestinnän palveluihin

Vuoden 2020 alussa saamme vahvistusta strategisen viestinnän palveluihin, kun yhteiskuntatieteiden maisteri Johanna Lassy-Mäntyvaara aloittaa johtavana viestintäasiantuntijana. Hänen erityisosaamistaan ovat viestinnän strateginen suunnittelu osana liiketoiminnan kehittämistä, viestinnällä vaikuttaminen ja viestintäkoulutus. Tämän vuoden alussa Tuluksessa viestintäasiantuntijana aloittanut yhteiskuntatieteiden maisteri Janne Suokas on nimitetty projektipäälliköksi ja tiiminvetäjäksi 1.1.2020 alkaen.

 

Johanna Lassy-Mäntyvaara ja Janne Suokas

Kasvun vuosi 2019

Tulus yltää tänä vuonna noin 1,9 miljoonan liikevaihtoon ja työllistää 27 vakituista tulusta, raudanlujaa viestinnän osaajaa. Vuoden aikana olemme saaneet riveihimme uusia vahvistuksia. Myynti- ja markkinointijohtajanamme aloitti Hanna Tiitola ja digitiimimme sai vahvistukseksi Riikka Finnilän. Myös sisällöntuotannon tiimi kasvoi vuoden alkupuoliskolla, kun joukkoomme astuivat tiedottajina Valma Korhonen ja Laura Merilä. Lisäksi olemme tämän vuoden aikana saaneet kaksi uutta viestintäkoordinaattoria, Siru Salmisen ja Riina Junilan, jotka vastaavat muun muassa sosiaalisen median palveluja tuottavasta Tulus Some Service Pointista.

 

Hanna Tiitola ja Riikka Finnilä

Valma Korhonen ja Laura Merilä

Siru Salminen ja Riina Junila